Luonnonkosmetiikka Kasvojenhoito

BAOBAB KASVOMOUSSE


Hyaluronihappoa sisältävä ihoa kosteuttava kasvomousse on suunniteltu etenkin 30-vuotta täyttäneille.

Famon Baobab kasvomousse sisältää runsaasti myös kollageenia, joka tasapainottaa solujen hajoamista ja aktivoi kollageenin tuotantoa iholla.

Tämä juonteita häivyttävä mousse sisältää myös Baobab-öljyä, jota saadaan baobab siemenen ytimestä. Baobab on Afrikasta ja Australiasta kotoisin oleva puu ja sitä kutsutaan usein elämänpuuksi.

Baobaböljyssä on runsaasti omega-3-rasvahappoja ja muita rasvoja, mukaan lukien palmitiinihappo, öljyhappo ja linoleenihappo.

Famon Baobab kasvomousse sisältää myös ruusunmarjauutetta, joka

sisältää runsaasti omega-3- ja omega-6-rasvahappoja, jotka ovat iholle välttämättömiä ravintoaineita. Ruusunmarjauutteessa on korkea pitoisuus luonnollista tokoferolia, mikä puolestaan parantaa ihon kollageenin elastisuutta. 

CAROTEENI KASVOMOUSSE (Tulossa)


Famon Caroteeni kasvomousse sisältää porkkanansiemenöljyn lisäksi hyaluronihappoa.

Porkkanansiemenöljyn lykopeeni auttaa epäpuhtaan ihon hoidossa. 

Porkkanansiemenöljyä voidaan käyttää erilaisten ihosairauksien, kuten kuivuuden, ekseeman ja psoriaasin, hoitoon.

A-vitamiinia ja karotenoideja sisältävä porkkanaöljy auttaa antamaan ihollesi luonnollisen säteilevän ihon. Siinä on myös korkea antioksidanttipitoisuus ja se auttaa torjumaan ihon ikääntymistä. 

Porkkanaöljy sisältää runsaasti A-, B-, C-, D- ja E-vitamiineja sekä välttämättömiä rasvahappoja. Siinä on useita antioksidantteja, mukaan lukien beetakaroteeni, joka on terveelle iholle välttämätön antioksidantti.

Porkkanaöljy sisältää runsaasti beetakaroteenia. Beetakaroteeni on voimakas antioksidantti, jolla on ikääntymistä estäviä ominaisuuksia. 

Famon Caroteeni kasvomousse sisältää myös kollageenia.